Lustrumactiviteit SIG AR/VR - XR technology in the spotlight: discover the endless possibilities!

tot

Ooit als een jurist willen pleiten in Virtual Reality (VR)? 3D leren willen ervaren in Augmented Reality (AR)? Patiënten scenario’s willen oefenen in Mixed Reality (MR)? Of juist VR games willen spelen om denkfuncties in kaart te brengen? Kom dan naar het XR-symposium en ervaar zelf deze verschillende vormen van Extended Reality (XR). Je gelooft je eigen ogen niet!

Op 15 december 2022 (12.30 - 17.00 uur) zal de Special Interest Group AR/VR een XR-symposium organiseren. Tijdens dit symposium zullen verschillende XR-initiatieven van de UU/UMCU in de spotlight worden gezet. De projectleiders zullen een demonstratie geven hoe zij de XR-technologie gebruiken in hun onderwijs of onderzoek. Een unieke mogelijkheid om zelf te ervaren hoe deze verschillende XR-technologieën het onderwijs en onderzoek kunnen verrijken. Wissel ervaringen en ideeën uit met de projectleiders die aanwezig zijn en kom inspiratie op doen hoe je de XR-technologie in je eigen onderwijs of onderzoek kan gebruiken.

Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan snel aan via het formulier! Hieronder kun je de initiatieven vinden die aanwezig zullen zijn.  

Meld je aan

Bekijk hieronder de verschillende XR-initiateven per ronde.

Ronde 1 van 13:00 - 14:30 uur.

Ronde 2 van 15:00 - 16:30 uur.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd