Liefhebbersmarkt

tot

Op zaterdag 7 september 2024 ben je weer van harte welkom op de leukste plantenmarkt van Midden-Nederland! In de Botanische Tuinen Universiteit Utrecht vind je tijdens de Liefhebbersmarkt een enorm assortiment planten.

Bloembollen, kuipplanten, rotsplanten, vleesetende planten, kamerplanten, zaden, bomen en heesters; er is voor iedereen iets moois te vinden. De verkopers maken je vol enthousiasme wegwijs in hun expertise. 
Natuurlijk kan je ook lekker door de Tuinen wandelen en inspiratie opdoen voor jouw eigen omgeving.

Plantenmarkt

Je kan rekenen op een groot assortiment aan planten: van sterke vaste planten die weinig zorg nodig hebben tot en met bijzondere, zelfs zeldzame, planten die wat meer aandacht vragen. Enthousiasme over planten staat centraal bij de standhouders op dit deel van de Liefhebbersmarkt. Dat zorgt er voor dat jij gezonde planten kan kopen en daarbij een goed advies krijgt over de juiste plek en verzorging van jouw aankoop. Maak kennis met andere mensen die alles weten over jouw lievelingsplanten.

Verenigingsplein

Is jouw hobby tuinieren en krijg je daar nooit genoeg van? Bezoek dan ook zeker ons Verenigingsplein. Hier vind je verschillende planten clubs en verenigingen, die op verschillende manieren bezig zijn met planten. Zij laten je de meerwaarde zien van een gespecialiseerde vereniging en connectie met hen. Zij openen een nieuwe wereld voor je en wijzen je er gelijk de weg.

Bij sommige standhouders kan niet met pin worden betaald. We raden u aan ook contant geld mee te nemen voor uw aankopen!

Bereikbaarheid Botanische Tuinen Universiteit Utrecht
Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Botanische Tuinen Universiteit Utrecht
Entree
Reguliere entreeprijzen
Aanmelden

Bekijk de toegangsprijzen. Vooraf een ticket kopen is mogelijk!