Leiderschap in Cultuur Zeeland en Brabant (LinC ZeeBra)

tot

Leiderschap in Cultuur Zeeland en Brabant (LinC ZeeBra) is een eenjarig leerprogramma voor professionals uit de culturele sector, die werkzaam zijn binnen de provincies Zeeland en Noord-Brabant en zich verder willen ontwikkelen tot innovatieve (zakelijk) leiders. Binnen het programma werken we intensief aan thema’s als persoonlijk leiderschap, waardecreatie en impact, innovatie en verandering; waarbij we de verbinding maken van het culturele veld naar de samenleving in al haar facetten.

Doelgroep

De deelnemers aan LinC ZeeBra zijn werkzaam aan de zakelijke kant van de culturele sector binnen de provincies Zeeland en Noord-Brabant. Ze hebben de ambitie en potentie om de sector te veranderen en vernieuwen door er actief aan bij te dragen. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen de verschillende disciplines binnen het culturele veld. Juist de rijkheid aan diversiteit is een meerwaarde en draagt bij aan een breed en leerzaam traject voor de deelnemers en versterking van het netwerk.

Gezien het interactieve karakter van het traject kunnen in totaal maximaal 20 deelnemers per leergang deelnemen: 10 uit Zeeland en 10 uit Noord-Brabant. Dit om oog te kunnen blijven houden voor het persoonlijke leren en ontwikkelen en hierop gerichte feedback te kunnen geven.

 

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Zeeland en Brabant
Meer informatie
Meer informatie en aanmelden