10 november 2017 van 13:00 tot 17:30

Volop experimenteren met nieuwe onderwijsvormen

Kom experimenteren op het TLL Herfstfestival: Onderwijs is hot!

Ontwerp in 3D, maak je eigen kennisclip en bezoek het onderwijsontwerpcafé. Tijdens het Teaching & Learning Lab Herfstfestival op 10 november kun je volop experimenteren met nieuwe onderwijsvormen.

Het Teaching & Learning Lab (TLL) van de Universiteit Utrecht is dé centrale plek waar docenten uit het middelbaar en hoger onderwijs samen met leerlingen, studenten en onderzoekers hun onderwijsinnovaties testen.

Op het TLL Herfstfestival maak je kennis met de meest recente onderwijsinnovaties en beproef en bespreek je deze met elkaar. Laat je inspireren, en pas deze kennis direct toe in je onderwijs!

Het TLL Herfstfestival is er voor docenten in het voortgezet en hoger onderwijs, scholieren, studenten, didactici en iedereen die onderwijs een warm hart toedraagt.

Programma TLL Herfstfestival
Het diverse programma van het TLL Herfstfestival bestaat o.a. uit:

  • Skillslabs over robotica, 3D-printen, kennisclips, virtual reality en gaming
  • Muziek, dans en poëzie waarbij je, met onder andere Ad Visser & Rousseau, de link ontdekt tussen onderwijs, kunst en wetenschap
  • Onderwijsontwerpcafé, waarin je in kleine groepjes eigen innovaties bespreekt
  • TLL-Talks experts praten je bij over de nieuwste innovaties

Kijk hier voor het volledige programma.

Aanmelden
Gratis tickets voor het TLL Herfstfestival vraag je aan via het aanmeldformulier. We hebben 200 plekken, wees er snel bij! Meld je aan vóór woensdag 1 november.

Wanneer
Vrijdag 10 november 2017 van 13.00 tot 17.30 uur

Begindatum en -tijd
10 november 2017 13:00
Einddatum en -tijd
10 november 2017 17:30