Kinderroute Fluitenkruid (dagelijks van 19 mei t/m 30 november)

Kinderactiviteit

Van tot

Voor kinderen is er de spannende jaarthemaspeurtocht ‘Leef je uit met Fluitenkruid’. Luister naar de muziek van het sap dat door de bomen stroomt of maak zelf een takkenherrie! Tijdens deze speurtocht die dit jaar helemaal in de buitentuinen plaatsvindt, is er van alles te doen en te leren. Voor wie alle vragen goed heeft, wacht een klein kadootje.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Entree
Voor kinderen t/m 12 jaar gratis toegang, De speurtocht kost € 2,50. Je kunt deze samen met het reserveren van de tickets (ook voor kinderen) afrekenen.
Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. Wel moet je, zolang de coronamaatregelen van kracht zijn van te voren een dagkaart reserveren (ook voor kinderen) en afrekenen. Je reserveert en betaalt dan meteen de speurtocht. Deze ligt dan voor je klaar bij de Entree.