Jazzmatazz onder leidig van Thijs Krammer

tot

Een perfecte vrijdag avond is samen swingen op Jazz! De vocal group Jazzmatazz treedt 7 april op in Parnassos en vult de avond met Jazz. Het optreden is gratis en open voor iedereen, dus kom vooral langs. 

Jazzmatazz is een vocal group die op hoog niveau echte jazz zingt. We gebruiken microfoons, zodat we een vol geluid kunnen produceren, en solo’s en baslijnen goed tot hun recht komen. In twee maanden tijd storten we ons op de ingewikkelde harmonieën en swingende tempi, voordat we optreden op het BALK Vocaal Centraal festival en ons eigen optreden in Parnassos Cultuurcentrum. De zangers komen vanuit verschillende hoeken uit de korenwereld van Nederland, zoals Dekoor en Voïsz, maar ook uit verdere hoeken van het land.

Jazzmatazz staat onder leiding van Tijs Krammer. Het repertoire is gevarieerd gekozen om zoveel mogelijk uithoeken van de vocale jazz te laten horen: in nieuwe arrangementen van jazzstandards, eigen jazzy interpretaties van popmuziek, maar ook van vocale supersterren als The Real Group en New York Voices. De arrangementen worden veelal geschreven door de groep zelf.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Entree
Gratis