Jasper van Kuijk | Tot hier en niet verder

tot
Foto: Frank Ruiter

Jasper van Kuijk heeft een jaar op het Zweedse platteland doorgebracht. Maar om nou te zeggen dat dat hem milder heeft gemaakt, nee. Als alles schreeuwt om verandering, is redelijkheid dan nog wel het juiste antwoord? Jasper vraagt het zichzelf hardop af in Tot hier en niet verder. Ook in deze voorstelling fileert hij weer met vrolijk cynisme zijn en onze ‘beschaving’. En net zoals in zijn columns in de Volkskrant gaat dat met de voor Jasper zo kenmerkende mix van inhoud en humor.

Jasper kondigde onlangs aan dat hij teruggaat naar Zweden en nu ‘voor vast’. Laat je op de valreep meenemen in deze door de pers bejubelde voorstelling. Zijn vijfde en laatste. Tot hier en niet verder.

De pers over Tot hier en niet verder

NRC: ★★★★ ‘Op meeslepende wijze grapt en vertelt Van Kuijk over de menselijke onmacht om te veranderen’
Theaterkrant: ‘Van Kuijk is de man van een vlijmscherp inzicht waar hij een sausje vriendelijke humor overheen schenkt.’

Kaarten: €16/€10 (studenten)