8 september 2017 van 19:00 tot 22:30

JAN pubquiz 2017

Ook dit jaar organiseert het Jonge Alumni Netwerk (JAN) van de Universiteit Utrecht de JAN Pubquiz: hét evenement aan het begin van het academisch jaar! Op vrijdagavond 8 september kun jij met je team strijden om die felbegeerde Alumnitrofee. Versla jij je mede-alumni en het expert-team, bestaande uit gerenommeerde UU-alumni?

Tijdens de pubquiz speel je in een team van 5 tot 8 personen. Je kunt je met je eigen team aanmelden, maar je kunt je ook solo of als duo aanmelden.

Team-inschrijving
Via de link bovenaan de mail meldt elk teamlid zich individueel aan. De teamcaptain stuurt vervolgens een mail naar jongealumni@uu.nl met de naam van het team en de namen van alle teamleden. Wij zorgen er dan voor dat je op de avond zelf een eigen tafel hebt met je team.

Solo- of duo-inschrijving
Liever in je eentje of als duo inschrijven? Dat kan! Meld je ook dan aan via bovenstaande link en stuur na je aanmelding een mailtje naar jongealumni@uu.nl. Vermeld daarin dat je graag in één van de JAN teams deelneemt. Uit deze inschrijvingen vormen wij één of meerdere team(s) van maximaal 8 mensen: zo leer je gelijk op een gezellige manier nieuwe mensen kennen!

Waar en wanneer?
De JAN Pubquiz 2017 vindt plaats op vrijdagavond 8 september. Vanaf 19:00 uur ben je van harte welkom in het Academiegebouw (Domplein 29, Utrecht). De quiz start om 19.30 uur.

 

Begindatum en -tijd
8 september 2017 19:00
Einddatum en -tijd
8 september 2017 22:30
Entree
5 euro voor Vrienden, 10 euro voor anderen (inclusief hapjes gedurende de avond)