11 oktober 2018 van 19:00 tot 22:30

JAN Coachcafé

~  HOUD DEZE WEBSITE IN DE GATEN OM JE AAN TE MELDEN ~

Het JAN Coachcafé is een gezellige avond met goede gesprekken over je loopbaan. Door de gesprekken die je voert in het Coachcafé word je uitgedaagd aan de slag te gaan met je loopbaan. Door te sparren, spiegelen en reflecteren, word je je meer bewust van je eigen talenten en kun je beter je koers bepalen.

In het Coachcafé ga je aan de slag met vragen als: wat zijn mijn talenten, hoe kan ik ze aanwenden en waar word ik gelukkig van? In drie rondes van elk 45 minuten kom je in gesprek met een professionele coach en twee mede-alumni. In iedere ronde staat er één kernvraag centraal. Gedurende de avond spreek je dus drie coaches en zes mede-alumni.

Aan het eind van de avond ga je naar huis met nieuwe ideeën over je eigen toekomst, een scherpere blik over je mogelijkheden en een concrete actie voor je volgende loopbaanstap. Daarnaast heb je je netwerk uitgebreid met professionals en mede-alumni die je in de toekomst verder kunnen helpen.

Waarom een café?
Omdat goede gesprekken meestal toch al plaatsvinden in cafés. Omdat je in cafés vaak ‘toevallig’ de juiste mensen ontmoet. En omdat het lekker is om af en toe je keel te smeren.

Programma

  • 19.00 uur: ontvangst met koffie/thee;
  • 19.30 uur: start coachcafé;
  • 22.00 uur: afsluiting met levend LinkedIn;
  • 22.15 uur: (netwerk)borrel.
Begindatum en -tijd
11 oktober 2018 19:00
Einddatum en -tijd
11 oktober 2018 22:30