11 oktober 2018 van 19:00 tot 22:30

JAN Coachcafé

In de hectiek van drukke werkdagen vergeten we soms om even stil te staan bij de stappen die we (wel of niet) zetten in onze loopbaan. Zeker gezien die drukke werkdagen ook nog eens gecombineerd moeten worden met het onderhouden van een sociaal leven. Goede gesprekken of een middag brainstormen over onze dromen of talenten sneuvelen vaak in de toch al te drukke agenda’s. Terwijl het bewust uitstippelen van je koers en het reflecteren op het afgelegde pad zeer waardevol kunnen zijn.

Goede gesprekken over mooie dromen en briljante ideeën vinden meestal plaats in het café. Daarom organiseert het JAN op donderdag 11 oktober 2018 het JAN Coachcafé! Een café waar je uitgedaagd wordt om aan de slag te gaan met je loopbaan. Uiteraard onder het genot van een heerlijk biertje, wijntje of non-alcoholische versnapering. Het Coachcafé is een café waarin gezelligheid wordt gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling.

Aan de slag!

Je gaat aan de slag met vragen als: wat zijn mijn talenten, hoe kan ik ze aanwenden en waar word ik gelukkig van? In drie rondes van elk 45 minuten kom je in gesprek met een professionele coach en twee mede-alumni. In iedere ronde staat er één kernvraag centraal. Gedurende de avond helpen de drie coaches je om je droom te ontdekken en om eerste stap te zetten op weg naar dit doel. Als kers op de taart zal er aan het eind van de avond ook nog een ‘levend LinkedIn’ plaatsvinden!

Wanneer het café sluit ga je naar huis met nieuwe ideeën over je eigen toekomst, een scherpere blik over je mogelijkheden en een concrete actie voor je volgende loopbaanstap. Daarnaast heb je je netwerk uitgebreid met professionals en mede-alumni die je in de toekomst mogelijk verder op weg kunnen helpen.

Begindatum en -tijd
11 oktober 2018 19:00
Einddatum en -tijd
11 oktober 2018 22:30