20 april 2017 van 19:00 tot 22:30

JAN Coachcafé - AFGELAST

JAN Coachcafé

Het Coachcafé is helaas wegens onvoorziene omstandigheden afgelast. Een nieuwe datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. 

Het Coachcafé is een gezellige avond met goede gesprekken over je loopbaan. Door de gesprekken die je voert in het Coachcafé word je uitgedaagd aan de slag te gaan met je loopbaan. Door te sparren, spiegelen en reflecteren, word je je meer bewust van je eigen talenten en kun je beter je koers bepalen.

In het JAN Coachcafé ga je aan de slag met vragen als: wat zijn mijn talenten, hoe kan ik ze inzetten en waar word ik gelukkig van?  In drie rondes van elk drie kwartier kom je in gesprek met twee mede-alumni en een professionele coach. Iedere ronde staat er één kernvraag centraal. Gedurende de avond spreek je drie professionele coaches en zes medealumni.

Je gaat naar huis met nieuwe ideeën over je eigen toekomst, een scherpere blik over je mogelijkheden en onmogelijkheden en een concrete actie voor je volgende loopbaanstap. Daarnaast heb je tijdens het levend LinkedIn je netwerk uitgebreid met professionals en mede-alumni die je in de toekomst verder kunnen helpen.

Waarom een café? Omdat goede gesprekken meestal toch al plaatsvinden in cafés. Omdat je in cafés vaak ‘toevallig’ de juiste mensen ontmoet. En omdat het lekker is om af en toe je keel te smeren.

De avond start om 19.00 uur in cafe Ubica en eindigt rond 22.30 uur met een borrel.

Begindatum en -tijd
20 april 2017 19:00
Einddatum en -tijd
20 april 2017 22:30
Entree
€35,- (Vrienden van het U-fonds: €25,-)