21 september 2017 van 17:45 tot 20:00

JAN Businessborrel ProRail

7.021 kilometer spoor, 2.589 overwegen, 4.500 kilometer bovenleiding, 7.071 wissels en 404 stations; dit zijn de facts and figures van het Nederlandse Spoorwegennet. Verantwoordelijk voor dit alles zijn de meer dan 4.000 medewerkers van ProRail.

Zij verdelen de ruimte op het spoor, regelen het treinverkeer en zitten achter de bouw en het beheer van (nieuwe) stations en spoorwegen.

Lijkt het je leuk om eens een kijkje achter de schermen te nemen of ben je benieuwd hoe het is om voor ProRail te werken? Kom dan naar de businessborrel die het Jonge Alumni Netwerk organiseert op donderdag 21 september

De businessborrel vindt plaats op het Operationeel Controle Centrum Rail (OCCR) in Utrecht. In dit centrum komen vervoerders, aannemers en diverse ProRail afdelingen bij elkaar om 24/7 het spoorvervoer in goede banen te kunnen leiden.

We worden meegenomen in de wereld van het spoor en de taken die ProRail uitvoert als infrabeheerder. De avond bestaat uit een korte rondleiding op de locatie en een aantal jonge medewerkers van die zijn aangesloten bij Young ProRail zullen vertellen over hun werk. Zo zal Mariëlle Rietveld ons meenemen in dagelijkse operatie vanuit haar rol als assistent tracémanager en Laurens Koppenol zal vertellen over de ontwikkelingen op het gebied van Big Data om storingen te kunnen voorspellen.

Aansluitend is er een borrel waarbij er de mogelijkheid is om verschillende ProRail’ers te spreken en natuurlijk alle overgebleven vragen te stellen. We hopen je daar te ontmoeten!
 
Wil je vooraf alvast een kijkje nemen in de Wereld van ProRail? Dat kan via het ProRail-YouTube Kanaal.

Begindatum en -tijd
21 september 2017 17:45
Einddatum en -tijd
21 september 2017 20:00
Entree
€5,00 voor Vrienden, €10,00 voor Niet-Vrienden. Je kunt ook nu Vriend worden en direct van de korting profiteren