16 maart 2017 van 18:00 tot 21:00

JAN Businessborrel The VR Room

Ben je ook zo nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Virtual Reality? Of ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van je eigen startup? Kom dan naar de JAN-activiteit op donderdag 16 maart!

Na de afgelopen JAN-activiteiten bij grote bedrijven en organisaties als Bol.com en de Gemeente Utrecht is het nu tijd voor iets heel anders. In het voorjaar van 2016 richtte UU-alumnus Wouter van den Bijgaart zijn startup The VR Room op. Met dank aan zijn ondernemersvaardigheden, enthousiaste investeerders en vele uren hard werken staat zijn bedrijfje er een klein jaar later goed voor. The VR Room is zelfs zo succesvol dat het bedrijf door Computable is genomineerd als Start-up van het Jaar 2017!

Met het JAN gaan we tijdens de activiteit voor de full VR-experience! Van horror-omgevingen en racebanen tot de vuurbalarena en (voor de liefhebbers) de mixed reality shooter. Voordat we beginnen krijgen we een korte presentatie over het ontstaan en de toekomst van The VR Room en daarna gaan we ons in groepjes onderdompelen in de wereld van virtual reality. Tijdens de afsluitende borrel is er alle tijd om je vragen te stellen aan het team van The VR Room en je mede-alumni te ontmoeten.

Geef je snel op (alleen of samen met oud-studiegenoten en maak er een gezellige groepsactiviteit van)!

Begindatum en -tijd
16 maart 2017 18:00
Einddatum en -tijd
16 maart 2017 21:00
Entree
€15,- (voor Vrienden van het U-fonds €10,-)