22 maart 2018 van 17:45 tot 20:00

JAN Business borrel NS

JAN Business borrel NS
Kom jij ook naar de JAN business borrel bij NS op 22 maart?

 

Graag nodigt het Jonge Alumni Netwerk je uit voor de business borrel op donderdag 22 maart op het hoofdkantoor van NS. Op deze avond krijg je een kijkje in de keuken van NS en kun je netwerken met mede-alumni van de Universiteit Utrecht. Ook hebben we een spannende game waar je elkaar én NS leert kennen!

NS
NS is een voormalig semioverheidsbedrijf waarvan alle aandelen nog steeds in handen zijn van de staat. NS maakt gebruik van het Nederlandse Spoorwegennet dat door ProRail wordt beheerd en is het drukst bereden spoor van de EU. Zou jij willen weten hoe het NS personeel te werk gaat op een 'snowday' en met welke vraagstukken zij dagelijks te maken hebben? Kom dan naar de JAN-NS Business borrel op 22 maart 2018!

Programma
Vanaf 17.45 uur is de inloop. Er zullen een aantal interessante sprekers voorbij komen, waaronder Mascha van der Heijden (Hoofd Employer Branding en Recruitment) en Paul Sollie (Manager IT Online). Beide alumni van de Universiteit Utrecht en werkend bij NS. Ook wordt een spannende game gespeeld en sluiten we het programma af met een informele borrel.

Begindatum en -tijd
22 maart 2018 17:45
Einddatum en -tijd
22 maart 2018 20:00
Entree
€ 5,- voor Vrienden, € 10,- voor niet-Vrienden