15 februari 2018 van 17:45 tot 21:00

JAN Business borrel a.s.r.

Alumni Businessborrel apr14

Op 15 februari is het weer tijd voor een business borrel!

Namens neXus, de jongerenvereniging van a.s.r., nodigen we jou graag uit om bij a.s.r. een kijkje te nemen. Wij vinden het ontzettend leuk om jou ons prijswinnende duurzame kantoor te laten zien en je meer te vertellen over hoe wij werken.

a.s.r.
a.s.r. is de nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. Met de merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta biedt a.s.r. een breed assortiment aan financiële producten op het terrein van schade-, levens- en inkomensverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, zorgverzekeringen, reis- en recreatie-, en uitvaartverzekeringen. Naast verzekeringsproducten biedt a.s.r. spaar- en beleggingsproducten en bankspaarproducten aan en is a.s.r. als belegger onder meer actief in vastgoedexploitatie en -ontwikkeling. Bij a.s.r. werken +/- 3.500 collega’s.

Helpen door te doen
Sinds wij in 1720 onze allereerste verzekering verkochten, helpen wij mensen in Nederland. Met schade die ze oplopen. Maar ook als ze een inkomen nodig hebben of als er iets gebeurt met hun gezondheid. Wij helpen klanten om samen risico's te delen en samen vermogen op te bouwen voor later. We doen dit vanuit ons vakmanschap.

Als verzekeraar vervullen we graag een nuttige rol in de samenleving. Daarom ondersteunen we net zo lief organisaties en groepen die geen klant van ons zijn, maar wel wat hulp kunnen gebruiken. Zoals scholen in Utrecht die hun gebouw duurzamer willen maken en organiseren wij activiteiten met collega’s die mensen bijvoorbeeld helpen om financieel zelfbewuster te worden.

Want al zijn we een groot bedrijf en hebben we meerdere merken, bij ons gaat het niet alleen om de winst. Mensen en bedrijven verder helpen zodat ze door kunnen gaan. Dat is wat ons drijft. En dat bereiken we vooral door te doen.

Het programma
Hier vertellen we je graag meer over op donderdag 15 februari 2018.

  • 17:45u Ontvangst
  • 18:00u Opening
  • 19:10u Programma, bestaande uit: MVO Quiz, rondleiding door het  a.s.r. pand, presentatie HR over werken bij a.s.r.
  • 20:15u Borrel
Begindatum en -tijd
15 februari 2018 17:45
Einddatum en -tijd
15 februari 2018 21:00
Entree
€ 5,- voor Vrienden, € 7,50 voor niet-Vrienden