16 januari 2020 van 12:00 tot 13:30

Gender and Diversity Hub’s Brown Bag Lunchlezing

Improving the Integration of Historically Underrepresented Groups in the Labor Market

De Gender and Diversity Hub houdt maandelijkse lunchgesprekken over gendergelijkheid en diversiteit. In deze sessie, getiteld Improving the Integration of Historically Underrepresented Groups in the Labor Market, behandelen we twee case studies die zich richten op inclusiviteit op de arbeidsmarkt in verschillende Europese contexten. Sprekers bij dit gesprek zijn dr. Valentina Di Stasio (Algemene Sociale Wetenschappen) en prof. dr. Patriza Zanoni (Organisation Science). Alle informatie is beschikbaar in het Engels.

Het doel is om onderzoekers aan de Universiteit Utrecht een interdisciplinair platform te bieden om van elkaar te leren, ideeën uit te wisselen, te delen en inzicht te krijgen in de onderzoeksthema's en -methoden van andere disciplines.

Bijdrage

De lunchgesprekken zijn ook een gelegenheid voor de onderzoeksgemeenschap van de Hub om bij elkaar te komen, elkaar te ontmoeten en te netwerken. De Hub wil deze gesprekken zo participatief mogelijk maken en nodigt daarom alle geïnteresseerde onderzoekers met expertise en/of interesse in diversiteit en gendergelijkheid uit om een bijdrage te leveren, als spreker of discussieleider. Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen, neem dan contact op met genderanddiversityhub@uu.nl en geef aan of je beschikbaar bent,  als spreker of discussieleider en welk(e) onderwerp(en) voor jou van belang is (zijn).

Begindatum en -tijd
16 januari 2020 12:00
Einddatum en -tijd
16 januari 2020 13:30
Entree
Gratis entree