22 mei 2019 van 19:30 tot 21:30

Impact café: Afval scheiden of afval mijden?

Een alledaags dilemma: in welke afvalbak werp je je lege koffiebekertje? Papier of niet? Wat gebeurt er als er een chipszakje bij het plastic afval terechtkomt? En waarom lijkt het soms alsof de supermarkt elke tomaat apart verpakt? Kortom: wat is de zin en onzin van afval scheiden?

Tijdens deze editie van het Impact Café stellen we deze en andere vragen aan experts uit de wetenschap en uit de praktijk. Het Impact Café is een vrolijke, informatieve avond tegenover de Skyscraper walvis, gemaakt van afval, het project van de Universiteit Utrecht.

Deze editie van het Impact Café is in samenwerking met de Werkgroep Maatschappelijk Initiatief van Perikles, de studievereniging van Bestuurs- & Organisatiewetenschap van de Universiteit Utrecht. Zij zetten zich in voor minderbedeelden in en rondom Utrecht en betrekken hierbij studenten van Perikles. Daarnaast hecht de WMI veel waarde aan duurzaamheid en valt de samenwerking van 22 mei in de Duurzaamheidsweek van Perikles.

Kom op 22 mei naar Impact Café en praat mee!

Begindatum en -tijd
22 mei 2019 19:30