HOOFDZAKEN | Esther van Fenema over het brein

tot
Esther van Fenema

Datum: 8 juni (dit is een aangepaste datum). Stond je ingeschreven voor de oude datum en wil je op 8 juni komen, schrijf je dan opnieuw in.

Esther van Fenema introduceert wat het brein is en hoe gedachten worden gemaakt. Welke patronen, veiligheid en mentale hechting triggeren gedachten? Hoe kom ik bij mijn realiteit? Daarnaast worden er actuele thema’s besproken, zoals: “Stress wat is dat en wat doet het met je?”. Ze vertelt over de patronen in onszelf, hoe je die een beetje gezond houdt en over haar fascinatie en verwondering van de diepere laag van patronen. Welke patronen zijn er in jouw brein? Wat maakt wie je bent? Hebben wij een handleiding voor ons brein? Hoe is het om jou te zijn? Na de lezing is er volop ruimte om via een Q&A al je vragen te stellen.

Van Fenema is oprichter van de Muziekpoli, gericht op musici met psychische klachten. Ook lanceerde zij de Mentale Schijf van Vijf, treedt ze op in verschillende media en heeft ze al drie boeken uitgebracht. Naast haar medische bezigheden is de psychiater actief als freelance violist.

Daarnaast zal de Utrechtse singer-songwriter Géonne Hartman een muzikaal optreden geven. Haar debuutalbum is een warm, bitterzoet resultaat vol complexe arrangementen en prachtige stemklanken.

De lezing van Hoofdzaken wordt georganiseerd voor medewerkers van de UU. Ben je student en geïnteresseerd in het thema? Dan ben je ook van harte welkom.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Het Huis Utrecht
Entree
Gratis, wel aanmelden
Aanmelden

Aanmeldformulier