16 november 2017 van 20:00 tot 22:00

Lezing Jan van Hooff

Hoe werkt de ‘moderne’ mens samen met de natuur?

Met trots kondigt de Lezingcommissie “Vör Kennis” der Utrechtse Biologen Vereniging de Erelidlezingen aan. In november zullen drie ereleden van de Utrechtse Biologen Vereniging, Prof. Dr. Marinus Werger, Prof. Dr. Jan van Hooff en Prof. Dr. Hans Clevers, lezingen geven met als overkoepelend thema: “De mens als onderdeel van de natuur: Hoe de natuur ons beïnvloedt en wij haar.” Stuk voor stuk hebben zij veel betekend voor de biologie in het algemeen en hebben zij een bijzondere band met de UBV.

De lezingreeks geeft een soort chronologie van het thema weer. De tweede lezing (Heden) zal worden verzorgd door de inmiddels van tv bekende Prof. Dr. Jan van Hooff. Hij zal met zijn kennis over ethologie en socio-ecologie een blik werpen op het samenspel tussen de ‘moderne’ mens en de natuur.

Graag verwelkomen wij jullie allemaal op één of meerdere avonden. De lezingen zijn open voor zowel UBV leden als externen; iedereen is welkom, dus neem vooral je vrienden en familie mee!

De prijs van een kaartje voor een van de lezingen bedraagt €4,00 voor UBV-leden en €6,00 voor externen. Het is ook mogelijk om alle drie de lezingen bij te wonen voor een gereduceerd tarief: €8,00 voor UBV-leden en €12,00 voor externen. Kaartjes kunnen worden gekocht bij aanvang van de lezingen en dit kan alleen contant! Voor meerdere lezingen betalen kan ook. Doe dit dan bij de eerste lezing die je bezoekt. Via de onderstaande link kan je al kaartjes reserveren, want OP=OP!

Inschrijven:  https://goo.gl/sHL9LB

Begindatum en -tijd
16 november 2017 20:00
Einddatum en -tijd
16 november 2017 22:00