Hoe betrekken we burger bij belangrijke beleidsvraagstukken?

Uitnodiging B&I Symposium

tot

Na bijna twee jaar coronastilte organiseert Behaviour & Institutions weer een nieuwe activiteit met een symposium over hoe we burgers actief kunnen betrekken bij belangrijke beleidsvraagstukken – meer dan ooit relevant, zo heeft ons deze coronacrisis geleerd.

Na een lezing over de ‘lessons learned’ tijdens de coronacrisis over het motiveren van burgers voor het naleven van corona-gedragsmaatregelen, presenteren we zeven korte pitches met innovatieve en creatieve voorbeelden om burgers te verbinden met de goede zaak – of het nu gaat om duurzaamheidsbeleid of sociaal gedrag.

Wij nodigen je van harte uit voor dit symposium. Graag uiterlijk 15 januari 2022 een mailtje naar Amal Ng als je wilt komen

Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom corona bestaat de mogelijkheid dat dit symposium online wordt aangeboden.

14.00-14.20 uur

Inloop met koffie & thee

14.20-14.30 uur

Opening door voorzitter Lars Tummers

14.30-15.00

Hoe betrekken we burgers bij coronabeleid? Denise de Ridder

15.00-15.25

Pitches Irene Bronsvoort (UU), Robert Dur (EUR)

15.25-15.50 uur

15.50- 17.00 uur

Pitches Sanne Akerboom (UU), Madelijn Strick (UU), Chris Baltussen (Antidiscriminatievoorziening Limburg), Joost Vervoort (UU) en filmmaker Sam van Zoest

17.00- 18.00 uur

Afsluiting & netwerk borrel

We zien uit naar je komst!

Denise de Ridder
Lars Tummers

Coördinatoren Behaviour & Institutions

Begindatum en -tijd