HAI colloquium Mehdi Dastani: Autonomy in AI systems

tot
Scientist Wearing Virtual Reality Headset

De Human-centered Artificial Intelligence Colloquium Commissie nodigt je van harte uit voor het eerste colloquium van het academisch jaar 2022-2023. Prof. dr. Mehdi Dastani van het Departement Informatica (faculteit Bètawetenschappen) geeft een presentatie over de autonomie van AI-systemen.

Perspectieven op kunstmatige intelligentie

Dit colloquium is het eerste in een hernieuwde reeks die vanaf nu maandelijks wordt georganiseerd. Binnen deze colloquia willen we een verscheidenheid aan onderwerpen verkennen die vallen onder de paraplu van Human-centered AI.

Tijdens deze bijeenkomsten delen zowel interne als externe sprekers uit verschillende disciplines hun uiteenlopende perspectieven op kunstmatige intelligentie en de relatie tot de mensheid. De colloquia staan open voor academici van alle afdelingen en van alle niveaus, inclusief geïnteresseerde studenten.

De voertaal van dit evenement is Engels. Meer informatie is daarom in het Engels beschikbaar.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Marinus Ruppertgebouw, Rode auditorium

Schrijf je in voor het colloquium