GroenmoetjeDoen!-dag 2022

tot

Tijdens de GroenmoetjeDoen!-dag 2022 zijn er tuim twintig groene zelfbeheerlocaties te bezoeken waar verschillende activiteiten worden georganiseerd. Dit jaar staat de dag in het teken van 900 jaar Utrecht. Ook de Botanische Tuinen Universiteit Utrecht doen mee met een lezing en rondleiding over medicinale planten.

De GroenmoetjeDoen!-dag wordt georganiseerd door stichting GroenmoetjeDoen!, Utrecht Natuurlijk en BuurtNatuur030. Op 12 juni worden er tussen 12.00 en 18.00 uur verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud, onder meer in stadstuinen en -boerderijen.

Medicinale planten

In de Botanische Tuinen geeft Edwin van den Worm om 14.00 uur een lezing over medicinale planten in het Educatief Lab (30-45 min). Na de lezing volgt een rondleiding langs de medicinale planten in de tuin.

Op de fiets

Tip: maak je eigen fietsroute en bezoek meerdere locaties! De Izi travel-app wijst je de weg door heel Utrecht naar alle deelnemende locaties en presenteert de programma’s ter plekke.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Botanische Tuinen Universiteit Utrecht
Entree
Tickets zijn voor de helft van de prijs; €4,25
Aanmelden

Kinderen tot 13 jaar zijn gratis. Museumkaarthouders en Vrienden van de Botanische Tuinen mogen uiteraard gratis naar binnen. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie
Groen moet je Doen!-dag 2022