10 oktober 2018 van 12:00 tot 16:00

Green Office Utrecht viert vijfjarig bestaan

Adopt-a-plant, Living Lab, Pop-up Thrift Shop, Green Impact Challenge: zomaar een greep uit de projecten die in de afgelopen jaren onder de Green Office gerealiseerd konden worden. Op woensdag 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, blikken we graag met je terug op vijf jaar Green Office Utrecht. Kom langs!

Op de Heidelberglaan, ter hoogte van het bestuursgebouw en de Green Office (LET OP: dit is een gewijzigde locatie!) verrijst op 10 oktober een interactieve expositie voor studenten en medewerkers van de universiteit. Laat je meevoeren langs vijf jaar Green Office: mix je eigen smoothie in de Blender Bike, ontdek de voetafdruk van jouw eten via de Impact Game, vind tweedehandspareltjes in de Mini Thrift Shop en laat je vereeuwigen in onze Big Fan Photobooth – dan kan je later zeggen: ik was erbij!

Natuurlijk kijken we ook graag samen vooruit onder het genot van een groen drankje en vegan snack. Het Green Office team hoort graag jouw gedachten over een duurzame toekomst van de universiteit. Ideeën? Laat ze horen. We pakken ze graag met je op in het volgende lustrum!

Voor ons vijfjarig bestaan geeft Universiteit Utrecht een te gek verjaardagscadeau: een Tiny Forest op de campus! Dit werd gisteren officieel bekendgemaakt door Annetje Ottow op de feestelijke opening van de Green Office-dependence in de binnenstad. Een Tiny Forest is een dichtbegroeid, inheems bos ter grootte van een tennisbaan. Lees hier meer.

Begindatum en -tijd
10 oktober 2018 12:00