22 september 2018 van 14:00 tot 18:00

GEO-alumni reünie

Voor het eerst in 60 jaar komen alle medewerkers van de faculteit Geowetenschappen bij elkaar te zitten in een nieuw gebouw. Dat willen we graag vieren, met onze alumni!

Op zaterdagmiddag 22 september 2018 organiseren we daarom een speciale GEO-alumni reünie. Alle GEO-alumni zijn van harte welkom in ons nieuwe gebouw aan de Princetonlaan 8a te Utrecht. 

Het Vening Meineszgebouw vormt een inspirerende leer- en werkomgeving voor medewerkers en masterstudenten van de faculteit Geowetenschappen. In lijn met de ambitie van de Universiteit Utrecht is het gebouw ontworpen met aandacht voor innovatie en duurzaamheid. We laten u niet alleen het gebouw zien, u kunt ook gezellig bijpraten met uw studiegenoten. Onder het genot van een hapje en een drankje, voorzien van een muzikale omlijsting kunt u met elkaar herinneringen ophalen.  

Programma

14.00 – 18.00 uur    Hapjes, drankjes, muziek en bijpraten
14.30 – 15.00 uur    Welkomstwoord Prof. dr. Piet Hoekstra, decaan Faculteit Geowetenschappen
15.00 – 17.00 uur    Doorlopend rondleidingen door het gebouw, door Phd’s en promotors (facultatief), een doorkijkje over de Uithof van toen tot nu en meer. 

Bekijk hier het programma van de rondleiding.

Wie komen er?

Het is natuurlijk erg leuk om vooraf al te zien wie van uw studiegenoten ook op de reünie zullen zijn. De lijst met aanwezigen vindt u hier. Daarom vragen we u bij uw aanmelding (via onderstaande link) om uw toestemming om uw naam, studierichting en afstudeerjaar op de online pagina van de reünie te vermelden. Of u hier wel of niet akkoord mee gaat, is uiteraard niet van invloed op uw aanmelding.

Begindatum en -tijd
22 september 2018 14:00
Einddatum en -tijd
22 september 2018 18:00