18 februari 2020 om

Gender and Diversity Hub’s Brown Bag Lunchlezing

Foto: Donna van Rosmalen
Foto: Donna van Rosmalen

De Gender and Diversity Hub houdt maandelijkse lunchgesprekken over gendergelijkheid en diversiteit. Het doel is om onderzoekers aan de Universiteit Utrecht een interdisciplinair platform te bieden om van elkaar te leren, ideeën uit te wisselen, te delen en inzicht te krijgen in de onderzoeksthema's en -methoden van andere disciplines.

Meer informatie over deze lezing volgt. Wil je niets missen abonneer je dan op de mailinglijst via Genderanddiversityhub@uu.nl.

Bijdrage

De lunchgesprekken zijn ook een gelegenheid voor de onderzoeksgemeenschap van de Hub om bij elkaar te komen, elkaar te ontmoeten en te netwerken. De Hub wil deze gesprekken zo participatief mogelijk maken en nodigt daarom alle geïnteresseerde onderzoekers met expertise en/of interesse in diversiteit en gendergelijkheid uit om een bijdrage te leveren, als spreker of discussieleider. Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen, neem dan contact op met genderanddiversityhub@uu.nl en geef aan of je beschikbaar bent,  als spreker of discussieleider en welk(e) onderwerp(en) voor jou van belang is (zijn).

Begindatum en -tijd
18 februari 2020
Einddatum en -tijd
18 februari 2020
Entree
Gratis entree