Familiecollege: Hoe dan?! Soundtracks

tot
Een vrouw luistert via een koptelefoon naar muziek op haar smartphone © iStockphoto.com/recep-bg
© iStockphoto.com/recep-bg

Van films tot videogames: muziek is overal aanwezig. Op 18 oktober geeft universitair docent Muziekwetenschap Michiel Kamp een familiecollege over soundtracks, waarin hij samen met het publiek onderzoekt hoe je naar soundtracks kan luisteren.

Muziek is overal

Meestal letten we er niet op, maar vaak doet die muziek meer met je dan je denkt. Wat gebeurt er met je bij vrolijke muziek? Of juist bij een treurig deuntje? Probeer zelf ook eens goeie muziek te kiezen bij een film en duik in het proeflab om te ontdekken of jij de kijker met jouw gekozen filmmuziek op het puntje van hun stoel kunt laten zitten.

Hoe dan?!

In Hoe dan?! vertellen onderzoekers van de Universiteit Utrecht over het onderzoek waar ze mee bezig zijn. En over hoe ze het antwoord op alle vragen proberen te vinden. Na een interactief familiecollege kun je zelf aan de slag met de leukste onderzoekjes en experimenten.

Hoe dan?! is een samenwerking tussen het Universiteitsmuseum Utrecht, BOKS Cultuurhuis en TivoliVredenburg. Het evenement is geschikt voor families met kinderen tussen de 7 en 14 jaar.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
TivoliVredenburg
Entree
7,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen
Aanmelden

Tickets zijn te koop op de website van TivoliVredenburg.

Meer informatie
Lees meer over het event op de website van het Universiteitsmuseum Utrecht