Faculty Club lancering lustrumboek

tot

De rijke geschiedenis van het pand, de ervaringen van de leden en de plannen voor de toekomst. Allemaal bijzondere verhalen over de Faculty Club die het verdienen om gebundeld te worden.

Op dinsdag 7 november komt het lustrumboek van de Faculty Club uit. Hierin lees je meer over de geschiedenis, komen (voormalige) bestuursleden aan het woord, kijken leden terug op hun favoriete activiteiten en droomt de Rector Magnificus over een uitbreiding op het Utrecht Science Park.

De Faculty Club is een unieke plek voor en van de universiteit. Met haar gezellige huiskamer en haar vele evenementen is het een instelling die ik als rector magnificus graag koester.

prof. dr. Henk Kummeling

Bestel het lustrumboek

Benieuwd naar deze bijzondere verhalen? Bestel dan nu het lustrumboek 25 jaar Faculty Club voor maar €12,50. Wil je kans maken op dit bijzondere boek? Doe dan mee met onze Faculty Club Bingo. De eerste twintig inzendingen krijgen een bomvolle goodiebag, met daarin onder andere onze sweater én het lustrumboek!

Bestel het boek

25 jaar Faculty Club

Er was eens in het hart van de Universiteit Utrecht én in het hart van het centrum van Utrecht… een huiskamer voor alle alumni en medewerkers van de Universiteit Utrecht en hun gasten. Al 25 jaar zijn we een inspirerende ontmoetingsplek met sprankelende gastronomie, waar gezellige sociale activiteiten en inhoudelijke debatten worden georganiseerd én waar met de zon genoten kan worden van de verborgen binnentuin. Dit jaar vieren we samen 25 jaar Faculty Club, onder de noemer “In het hart”. Wees welkom en vier mee!

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Entree
€12,50
Aanmelden

Bestel hier het lustrumboek van de Faculty Club