Faculty Club Happy Hour Oktober

tot

Voor het Happy Hour van donderdag 5 oktober reizen we dit keer af naar Frankrijk. Het Happy Hour van oktober staat namelijk in het teken van La Douce France met mooie Franse chansons, een heerlijke Frans kaasfondue en uiteraard Franse wijnen. Alle klassiekers op één avond: à table!

Programma:

  • 17.00 – 19.00 uur: Happy Hour met Franse chansons van Pierre et les Optimistes (live muziek) 
  • 18.00 - 18.15 uur: Kort inhoudelijk intermezzo 'Kijken door een andere culturele bril – verschillen tussen de Nederlandse- en Franstalige wereld' (gepresenteerd door Marie Steffens en Delphine Calle van de afdeling French Language and Culture van het Department of Languages, Literature and Communication) 
  • 19.15/19.30 – 21.30 uur: Gegratineerde Franse uiensoep (vooraf) - Franse kaasfondue met verschillende broodsoorten en rauwkost (15,00 euro)

Tijdens het Happy Hour (17.00 - 19.00 uur) zijn de drankjes voor de helft van de prijs. De borrelhapjes tijdens het Happy Hour worden aangeboden vanuit Faculty Club en cateraar Vineyard. Drankjes kunnen op de avond zelf bij de bar worden afgerekend.

Er is een vrije inloop bij het Happy Hour; wel willen we jullie graag vragen om je van tevoren aan te melden voor de Franse kaasfondue. 

Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Huiskamer Faculty Club
Aanmelden

Aanmelden: er is een vrije inloop bij het Happy Hour, wel vragen we je graag om vooraf aan te melden voor onze Franse Kaasfondue.