Faculty Club Happy Hour November - Uit het hart

tot

Een hartverwarmend Happy Hour! Op donderdag 2 november trappen we onze verjaardagsmaand af met een bijzonder Happy Hour. Een avond waarin de leden, de club en het lustrum centraal staan, onder de noemer “Uit het hart”. Op het programma onder meer de onthulling van het gedicht over de Faculty Club van Hanneke van Eijken, mooie complimenten van een complimentenmaker en hartverwarmende operamuziek van La Diva Decibella.

Meld je aan voor de daghap

Een speciaal gedicht

Hanneke van Eijken

Speciaal voor het lustrum heeft Hanneke van Eijken, stadsdichter en collega, een gedicht geschreven voor en over de Faculty Club. Hanneke is een van de stadsdichters van het Utrechts Stadsdichtersgilde. In de afgelopen jaren publiceerde ze al diverse dichtbundels en dit jaar werd haar werk ook vastgelegd in de vorm van een muurschildering. Op de Waalsteeg in Utrecht is namelijk haar gedicht over verzetsstrijdster Truus van Lier te bewonderen.

Complimenten

Tijdens de borrel kun je verwend worden met een oprecht en persoonlijk compliment. Op een handgeschreven kaartje wordt zorgvuldig en met liefde het mooiste in een persoon uitgelicht. Soms ontroerend, soms grappig, maar altijd hartverwarmend en doeltreffend. Ontvang een uniek portret van een eerste indruk. Een heerlijk feel good moment met een compliment om in je zak te steken en mee naar huis te nemen.

Opera met een persoonlijke twist

Machteld van de Putte treedt op tijdens het Happy Hour van de Faculty Club

Tijdens een heerlijke daghap zingt de verbluffende operazangeres Machteld van de Putte, beter bekend als La Diva Decibella, verschillende hartverwarmende aria’s speciaal voor jou! Wil jij iemand op een bijzondere manier bedanken? Een hart onder de riem steken? Of gewoon op een bijzondere manier verrassen? Meld je dan snel aan en laat bij je aanmelding weten wie jij wil voordragen om in het zonnetje te zetten.

Let op: op de avond zelf is er ruimte voor het opvoeren van een aantal aria's. Daarom maakt de selectiecommissie een keuze uit de verschillende inzendingen. Geselecteerden worden van te voren via de mail op de hoogte gebracht.  

Het programma

  • 17:00 – 17:45 uur: inloop
  • 17:45 – 18:00 uur: presentatie lustrumgedicht
  • 19:00 – 21:00 uur: daghap & opera 
  • 21:00 – 21:30 uur: afsluiting

En tussen 17:00 – 19:00 uur loopt er ook een complimentenmaker rond om speciaal voor jou een passend compliment te schrijven.

Onder het genot van muziek, een drankje (halve prijs), borrelhapjes en een bijzonder programma kun je lekker bijpraten en samen met ons de start van deze feestelijke maand vieren. Zien we je daar?

25 jaar Faculty Club

Er was eens in het hart van de Universiteit Utrecht én in het hart van het centrum van Utrecht… een huiskamer voor alle alumni en medewerkers van de Universiteit Utrecht en hun gasten. Al 25 jaar zijn we een inspirerende ontmoetingsplek met sprankelende gastronomie, waar gezellige sociale activiteiten en inhoudelijke debatten worden georganiseerd én waar met de zon genoten kan worden van de verborgen binnentuin. Dit jaar vieren we samen 25 jaar Faculty Club, onder de noemer “In het hart”. Wees welkom en vier mee!

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Huiskamer Faculty Club
Aanmelden

Er is een vrije inloop bij het Happy Hour, aanmelden voor de Daghap kan hier. Een daghap kost €15,- per persoon.  

Meer informatie
Faculty Club