Faculty Club: Happy Hour Februari Warme winteravond met aansluitend spelletjesavond Gigawatt

tot

Op donderdag 2 februari staat het Happy Hour in het teken van een gezellige Warme Winteravond. Kom daarom in een warme wintertrui, geniet van winterse borrelhapjes en/of eet na afloop een hapje mee. Bij een warme winteravond kan een winterdaghap natuurlijk niet ontbreken! De swingende muziek tijdens dit Happy Hour is van de vrolijke muzikanten van Trio Pont Neuf

Rond 20.00 uur is het tijd voor onze Gigawatt spelletjesavond. Drie wiskunde-alumni ontwikkelden een superslim en razend spannend bordspel dat inzicht geeft in de krachten binnen de energietransitie. Het spel is een combinatie van Risk, Monopoly en Catan, aldus de Volkskrant in een lovende recensie. Nodig vooral collega's of vrienden uit en speel gezellig met ons mee! 

Programma
17.00 – 19.00 uur: Happy Hour met live muziek (Trio Pont Neuf)
19.15/19.30 – 20.00 uur: Stamppottenbuffet voor 15,00 euro
20.00 - 21.30 uur: Gigawatt spelletjesavond met een toelichting van de makers van het spel (uiteraard kun je ook gewoon lekker blijven borrelen (of toekijken)!

Aanmelden: er is een vrije inloop bij het Happy Hour, aanmelden voor onze winterdaghap en/of spelletjesavond kan via het aanmeldformulier  

Happy Hour Faculty Club 

Elke eerste donderdag van de maand is het tijd om weer lekker bij te praten met collega's en vrienden onder genot van live muziek, een drankje en borrelhapjes in de Huiskamer van de universiteit. Nodig vooral collega's of vrienden uit en loop gezellig binnen! 

Tijdens het Happy Hour zijn de drankjes voor de helft van de prijs. De drankjes kunnen op de avond zelf bij de bar afgerekend worden. De borrelhapjes tijdens het Happy Hour worden aangeboden door de Faculty Club en cateraar Vineyard.

Na het Happy Hour kun je nog genieten van een Happy Hour daghap. Reserveren voor de daghap is niet verplicht, maar wel wenselijk (zo ben je verzekerd van een tafel). Nodig vooral collega's of vrienden uit en schuif gezellig aan!

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Huiskamer Faculty Club
Aanmelden

Aanmelden: er is een vrije inloop bij het Happy Hour, aanmelden voor onze winterdaghap en/of spelletjesavond kan via het aanmeldformulier.