Faculty Club Happy Hour December

tot

Een winters Happy Hour! Op donderdag 7 december organiseren we een Happy Hour in winterse sferen. Blik samen met ons terug op een prachtig lustrumjaar, schuif aan bij één van onze tafels met gezellige bordspellen (voor de liefhebber), blik alvast vooruit op het nieuwe jaar of geniet van de hartverwarmende muziek van Django's Tigers.

Aanmelden

En niet onbelangrijk: tijdens het Happy Hour maken we ook de winnaars bekend van onze lustrum goodiebags! Leden konden het lustrum optimaal beleven door mee te doen met onze Faculty Club Bingo. Op de kaart stonden negen verschillende opdrachten, zoals ga op de foto met de club manager Sandy van Heerde, bezoek een lustrumactiviteit en plak de lustrumsticker op een bijzondere plek. De eerste twintig volle kaarten winnen een bomvolle lustrum goodiebag.

Het programma

• 17.00 – 19.00 uur: Happy Hour met live muziek van Django's Tigers

• ca 18.15 uur: Bekendmaking winnaars lustrum goodiebags

• 19.15/19.30 – 21.30 uur: Winterse daghap voor EUR 15 (optioneel)

Tijdens het Happy Hour zijn de drankjes voor de helft van de prijs. De borrelhapjes worden aangeboden door cateraar Vineyard. Drankjes kunnen op de avond zelf bij de bar worden afgerekend. Wel willen we jullie graag vragen om je van tevoren aan te melden voor de winterse daghap. Nodig vooral collega's of vrienden uit en schuif gezellig aan!

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Huiskamer Faculty Club
er is een vrije inloop bij het Happy Hour. Onze daghap kost €15,- p.p.
Aanmelden

Aanmelden: er is een vrije inloop bij het Happy Hour, aanmelden voor onze Daghap kan hier.