Faculty Club Happy Hour April - Lentesferen met een chocoladerandje

tot

De dagen worden weer langer en het zonnetje schijnt steeds vaker. Redenen genoeg om in de Faculty Club de komst van de lente te vieren én stil te staan bij de komst van de Paashaas. Op donderdag 4 april organiseren we daarom een Happy Hour in lentesferen met een feestelijk chocoladerandje. Lekker (bij)praten onder genot van live muziek, een drankje (halve prijs), eieren verstopt in de mooie tuin en uiteraard een lekker borrelhapje. Nodig vooral collega's of vrienden uit en schuif gezellig aan! 

Meld je aan voor de daghap Happy Hour April

Tijdens het Happy Hour worden er onder meer frisse lentebieren geserveerd, is er een swingend optreden van Django's Tigers en zijn er allemaal paaslekkernijen verstopt in de tuin. Voor ieder wat wils en uiteraard wordt de buit eerlijk verdeeld.  

Programma:
17.00 – 19.00 uur: Happy Hour met lentebieren, live muziek van Django's Tigers en de zoektocht naar lekkernijen in de tuin
19.15/19.30 – 21.30 uur: Happy Hour Lentedaghap voor EUR 15 (optioneel)  

Tijdens het Happy Hour zijn de drankjes voor de helft van de prijs. De borrelhapjes worden aangeboden door cateraar Vineyard. Drankjes kunnen op de avond zelf bij de bar worden afgerekend.

Er is een vrije inloop bij het Happy Hour. Onze daghap kost €15,- p.p.

Naar aanmelden daghap
Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Huiskamer Faculty Club
Entree
Er is een vrije inloop bij het Happy Hour. Onze daghap kost €15,- p.p.
Aanmelden

Er is een vrije inloop bij het Happy Hour, aanmelden voor onze Daghap kan via het aanmeldformulier.