Extended Reality in de fysieke leeromgeving

Save the date

tot

Je hebt een goed idee ontwikkeld om XR te implementeren in je onderwijs. Maar aan welke voorwaarden moet de onderwijsruimte voldoen om studenten optimaal te kunnen ondersteunen in het leerproces?

Op dinsdag 11 juni slaan de SIG XR en SIG Learning Spaces de handen ineen om gezamenlijk over deze vraag te brainstormen. Doe mee aan onze boeiende co-creatie over Extended Reality (XR) in het onderwijs! Het doel van de meeting is om inzichten te verzamelen over wat jij nodig hebt als docent of student voor XR-onderwijs en hoe zich dat dan vertaalt naar de (fysieke) leeromgeving? Jouw input is cruciaal om XR effectief te integreren in ons onderwijs. Laten we samen de toekomst van leren verkennen en de mogelijkheden van XR volledig benutten!

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Van Lier en Egginkzaal, Bestuursgebouw

Deze sessie is inclusief lunch!

Noteer dinsdag 11 juni 12.00-13.30 uur in je agenda en geef je op via fls@uu.nl