10 april 2019 van 14:00 tot 21:30

Expert Meeting: Conversion and Narrative

Op 10 april zal de Expert Meeting van het onderzoeksproject Beyond ‘Religion vs Emancipation': Gender and Sexuality in Women’s Conversion to Judaism, Christianity, and Islam in Contemporary Western Europe van prof. dr. Anne-Marie Korte (Religiewetenschap) plaatsvinden. 'S avonds zal de documentaire Delfts Blauw Meets Hijab van alumna Janina Pigaht getoond worden in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht.

Expert Meeting

Het dagprogramma (14.00-17.00) zal bestaan uit lezingen door Miranda Klaver (Vrije Universiteit Amsterdam), Vanessa Vroon-Najem (Universiteit van Amsterdam) en onze internationale gast Karen Skinazi (University of Bristol).

Documentaire Delfts Blauw Meets Hijab

Na de Expert Meeting zal de documentaire Delfts Blauw Meets Hijab van Universiteit Utrecht alumna Janina Pigaht getoond worden in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht (19.30-21.30). Na de vertoning zal een discussie plaatsvinden. Meer details zullen per mail verstrekt worden na registratie.

Begindatum en -tijd
10 april 2019 14:00