Van 13 februari 2020 08:30 tot 14 februari 2020 14:00

European Learning & Teaching Forum 2020 in Utrecht

Op donderdag 13 en vrijdag 14 februari 2020 vindt het European Learning & Teaching Forum in Utrecht plaats. Dit jaarlijkse Forum wordt georganiseerd door de European University Association, die voor de editie van 2020 voor Utrecht als host-city heeft gekozen.

Het Centre for Academic Teaching is vanuit de UU verantwoordelijk voor de organisatie van het Forum. Het Learning & Teaching Forum biedt een platform voor decanen, onderwijsdirecteuren, wetenschappelijk personeel en onderzoekers die geïnteresseerd zijn in leren en onderwijzen. Ook studenten, beleidsmakers en andere belanghebbenden zijn van harte welkom. Er is een gelimiteerd aantal deelnemers (250 in totaal) maar als host universiteit mogen we meer deelnemers laten participeren dan vanuit andere steden.

Balancing tradition and change

Het thema van het 2020 Learning & Teaching Forum is Balancing tradition and change. Academisch onderwijs aan studenten is in de afgelopen decennia flink veranderd, en verandert nog steeds. Ook de verwachting van wat de universiteit voor de samenleving zou moeten betekenen is niet meer hetzelfde. Met het thema Balancing tradition and change onderzoekt het 2020 Learning & Teaching Forum hoe universiteiten een balans proberen te vinden tussen beproefde praktijken en innovatieve benaderingen van leren en onderwijzen in de dynamische universitaire omgeving.

Aanmelden voor het European Learning & Teaching Forum van 2020 kan vanaf eind september. Voor meer informatie over het Learning & Teaching Forum kun je contact opnemen met het Centre for Academic Teaching (cat@uu.nl).

Begindatum en -tijd
13 februari 2020 08:30