21 juni 2018 van 19:00 tot 21:30

Een b(l)oeiende zomerspecial

borrel

Op donderdag 21 juni 2018 is een bijzonder programma samengesteld door het Jonge Alumni Netwerk (JAN) en jij bent uitgenodigd voor deze Zomerspecial!

Een b(l)oeiend programma
Ben jij tijdens je studie al eens in het Universiteitsmuseum geweest? Of in de prachtige Oude Hortus? Zo nee, dan is dit je kans! Zo ja, kom dan vooral nog een keer;) Het museum gaat eind dit jaar voor een lange tijd dicht in verband met een grootschalige verbouwing. Beloofd: het is de moeite waard.

We worden getrakteerd op een privé-rondleiding door het museum en de tuinen. In het museum kun je onder andere een kijkje nemen in de wonderlijke wereld van schimmels. Je denkt misschien JAIKS schimmels... maar kijk verder dan je beschimmelde boterham, want deze bijzondere levensvorm kan in de toekomst plastic vervangen!

Hortus

Op het programma staan ook de paradijselijke tuinen van het museum. Ruik aan de pindakaasboom en bekijk de 260 jaar oude Ginkgo Biloba. Er wordt gezorgd voor een lichte maaltijd en de avond wordt geheel in stijl afgesloten met een zomerse borrel in de tuin. Dit is jouw kans om informeel te netwerken met je mede UU-alumni.

Begindatum en -tijd
21 juni 2018 19:00
Einddatum en -tijd
21 juni 2018 21:30
Entree
€12.50,- voor Vrienden van het Universiteitsfonds en €15.- voor niet-vrienden