Van tot

Dutch HRM Network Conference: Recontextualizing HRM

HRM Conference 2015

Op 12 en 13 november 2015 vindt het 9e internationale congres van het Dutch HRM Network plaats in Utrecht. Het thema van deze editie is Recontextualizing HRM. De organisatie is dit keer in handen van het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) van de Universiteit Utrecht.

USBO verwelkomt twee dagen lang honderden HRM-wetenschappers uit binnen- en buitenland. Er zijn ruim 200 papervoorstellen voor het congres ingediend, uit alle delen van de wereld. Tijdens het congres worden onder andere ook prijzen uitgereikt voor de beste paper en de beste dissertatie.

Programma

Professor Wolfgang Mayrhofer van de Wirtschaftsuniversität Wien zal de keynote speech bij de opening verzorgen. Professor Veronica Hope-Hailey van de University of Bath neemt de afsluitende keynote speech voor haar rekening.

Bekijk het complete programma op de website van het Dutch HRM Network.

Doctoral consortium op 11 november

Het congres wordt vooraf gegaan door een Doctoral Consortium op 11 november, speciaal voor PhD-studenten. Met onder meer de presentatie ‘How to survive your PhD’, interactieve discussies en presentaties van onderzoeken. Bekijk het programma van het consortium (pdf).

Organisatie

De organisatie van het HRM Network-congres is in handen van Paul Boselie, Corine Buers, Maxime Dekkers, Jasmijn van Harten, Eva Knies en Peter Leisink.

Het Dutch HRM Network heeft als doel om fundamenteel en maatschappelijk relevant wetenschappelijk onderzoek op het gebied van HRM te stimuleren.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Diverse locaties, met name USBO
Aanmelden

Meer informatie en aanmelden: Dutch HRM Network