Doe de zomerbingo met de hele familie

Zomerbingo!

Van tot

Vanaf 15 juli kun je zomerbingo-kaarten bestellen bij de reservering van je ticket. Ga met de hele familie op zoek in de Ontdektuin naar de afbeeldingen op je Bingokaart. Spot jij ze allemaal? Wie het eerste zijn kaart vol heeft wint!

De kaarten koop je (met potloodjes) in een set van vier stuks voor € 2,50. Koop ze ook en ga gezellig met de (klein)kinderen op zoek.
Je koopt ze makkelijk bij de koop/reservering van je tickets en rekent dan ook meteen af. De kaarten liggen dan voor je klaar bij de incheckbalie.

Veel plezier!

Benieuwd wat er nog meer te doen is voor kinderen?

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Entree
Reguliere entreeprijzen. Voor kinderen t/m 12 jaar gratis toegang. Je koopt vier Zomerbingokaarten (plus potloodjes) voor € 2,50.
Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. Wel moet je van te voren een dagkaart reserveren (ook voor kinderen) en afrekenen. Je reserveert en betaalt dan meteen de Zomerbingokaarten. Deze ligt dan voor je klaar bij de Entree.