Digital Humanities Inloopspreekuur 7 december

Python, R, Digital Humanities software en Research Data Management

tot
Het Digital Humanities Support Team in het Living Lab Digital Humanitiesbibliotheek Binnenstad

Heb je vragen over het maken, delen of beveiligen van datasets? Worstel je met je Python script? Zoek je een geschikte digitale tool om te gebruiken binnen je onderzoeksproject? Wil je weten hoe je je data kunt analyseren met behulp van R?

Je bent van harte welkom op het Digital Humanities Inloopspreekuur voor face-to-face advies over allerlei vragen op het gebied van onderzoeksdata en/of digital humanities software, Python en R. Een wetenschappelijk ontwikkelaar van het Digital Humanities Lab, een medewerker van Research Data Management (RDM) Support en een Digital Humanities specialist van de Universiteitsbibliotheek zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Aanmelden
 • Wanneer?
  Elke woensdag van 14:00 tot 15:00 uur, vanaf 7 september tot en met 7 december 2022.
   
 • Waar?
  Het Living Lab Digital Humanities, locatie: Universiteitsbibliotheek Binnenstad, Drift 27, kamer 0.32.
   
 • Voor wie?
  De inloopspreekuren zijn toegankelijk voor alle medewerkers en studenten binnen de Faculteit Geesteswetenschappen. Je bent welkom met al je vragen, van beginner tot gevorderd niveau.
   
 • ​​​​​Niet in Utrecht? Kom digitaal
  Lukt het je niet op de woensdagen fysiek in Utrecht aanwezig te zijn? Het is ook mogelijk om het spreekuur digitaal te bezoeken. Gelijktijdig met elk spreekuur vindt er een vrij toegankelijke Teams meeting plaats waarbij je kunt inloggen. Via deze link kom je automatisch bij de eerstvolgende Teams meeting van het spreekuur uit.
   

Komt deze dag of tijdstip je niet uit? Het is ook mogelijk om een aparte afspraak te maken met een van onze adviseurs digitale geesteswetenschappen via cdh@uu.nl

Wil je een rondleiding door het Living Lab Digital Humanities en horen welke mogelijkheden deze ruimte te bieden heeft? Mail dan naar bibliotheek@uu.nl