Digital Humanities Inloopspreekuur 30 maart

Python, R, Digital Humanities software en Research Data Management

tot
Het Digital Humanities Support Team in het Living Lab Digital Humanitiesbibliotheek Binnenstad

Alle staf en studenten binnen Geesteswetenschappen zijn van harte welkom bij het spreekuur voor face-to-face advies over allerlei vragen op het gebied van onderzoeksdata en/of digital humanities software, Python, statistiek en R. 

Heb je vragen over het maken, delen of beveiligen van datasets? Worstel je met je Python script? Zoek je een geschikte digitale tool om te gebruiken binnen je onderzoeksproject? Wil je weten hoe je je data kunt analyseren met behulp van R?
Tijdens het Digital Humanities Inloopspreekuur is er een ontwikkelaar van het Digital Humanities Lab, een medewerker van Research Data Management (RDM) Support en een Digital Humanities specialist van de Universiteitsbibliotheek aanwezig om je vragen te beantwoorden. Elke vierde donderdag van de maand zal er ook een statistisch adviseur aanwezig zijn.

Wanneer?
Elke donderdag van 14:00 tot 15:00 uur, vanaf 12 januari tot en met 30 juni 2023.

Waar?
Het Living Lab Digital Humanities, locatie: Universiteitsbibliotheek Binnenstad, Drift 27, kamer 0.32.

Voor wie?
De inloopspreekuren zijn toegankelijk voor alle medewerkers en studenten binnen de Faculteit Geesteswetenschappen. Je bent welkom met al je vragen, van beginner tot gevorderd niveau.
 

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd