25 maart 2019 van 13:00 tot 14:30

Denk mee over de toekomstbestendige profileringsruimte: Studentencommunicatie- en begeleiding

“In 2022 kiest iedere UU-bachelorstudent bewust voor een persoonlijke en toekomstbestendige invulling van de profileringsruimte. Hierbij wordt de profileringsruimte (deels) benut voor verbreding en interdisciplinariteit.” Dit staat in de onlangs aangescherpte visie op de profileringsruimte. Hoe zorgen we ervoor dat deze visie realiteit wordt? Denk mee!

Deze eerste bijeenkomst gaat over studentencommunicatie en -begeleiding. Centrale vragen: Wat heb jij als student nodig om die keuzes te maken in de profileringsruimte die optimaal aansluiten bij jouw interesses, ambities en doelen voor je toekomst? Hoe kun jij als docent, tutor, studiebegeleider of mastercoördinator studenten hierbij ondersteunen? Welke belemmeringen als het gaat om communicatie en begeleiding ervaar je als student of zie je als collega betrokken bij het onderwijs? Welke oplossingen zijn denkbaar?

Aanmelden

Enthousiast over deze sessie? Meld je hier aan. Ken je iemand anders die graag meedenkt over bovengenoemd onderwerp? Stuur deze uitnodiging dan gerust door!

Achtergrond

Meer weten? Bekijk de aangescherpte en geactualiseerde visie op de profileringsruimte getiteld “De toekomstbestendige profileringsruimte van de Universiteit Utrecht”. De visie is vastgesteld door het College van Bestuur en komt voort uit het project Interdisciplinair onderwijs in de profileringsruimte. Deze visie is tot stand gekomen met hulp van input van studenten en collega’s vanuit de hele UU tijdens drie sessies in oktober. Benieuwd naar de uitkomsten van de sessies in oktober? Klik dan hier.

Vervolg

Mede op basis van jouw input zullen UU-brede afspraken gemaakt worden om te zorgen dat de toekomstbestendige profileringsruimte van de UU realiteit wordt en optimaal kan worden benut door studenten. Hierover later meer!

Begindatum en -tijd
25 maart 2019 13:00