Delft Fringe Festival On Tour

tot
Foto: Sjoerd Derine

Sssst. Stil. Ogen dicht. Luister. Jij bent een levensgenieter, liefhebber, vrije geest en
uniek. Je neemt de tijd om herinneringen te maken en snapt dat je een avond in het theater met z’n allen tot leven brengt.

Tijdens de Delft Fringe Festival On Tour geniet je van een avondvullend programma met drie voorstellingen van dé publiekswinnaars van de afgelopen festivaledities. Het Delftse festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste theaterfestivals voor jonge makers.

Tappin-It Collective wonnen in 2021 de publieksprijs met een veelbelovend genre: theatrale tapdans. Hun dansvoorstelling is doordrenkt met tap, mime en percussie en beloven pas te stoppen als hun voeten in de fik vliegen!

Operazangeres én komiek Sanne Vleugels voegde de Ad Vinkenprijs toe aan haar prijzenkast en laat samen met Sam Eggenhuizen zien dat opera écht niet stoffig en oubollig hoeft te zijn.

En ook de winnaar van Delft Fringe Festival 2022, danser en choreograaf Niek Wagenaar, gaat mee op tournee. Op zachte en betoverende wijze weet deze jonge choreograaf het gevoel van sensualiteit, genderidentiteit, vrijheid en geborgenheid te vatten.

Koop je kaarten
Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Parnassos Cultuurcentrum, Kruisstraat 201, Utrecht
Entree
€16 / €10 (studenten)
Aanmelden

Koop je kaarten