Van 2 september 2019 09:00 tot 4 september 2019 17:00

De tweede workshop over Economische Complexiteit, Economische Geografie & Innovatie

Van 2 t/m 4 september 2019 vindt de tweede workshop over Economische Complexiteit, Economische Geografie & Innovatie plaats. Het doel van deze workshop is om onderzoekers en jonge academici samen te brengen om met elkaar beter te leren begrijpen hoe kennis wordt opgebouwd en overgedragen via producten, mensen en locaties.

Tijdens de workshop zullen verschillende keynotesprekers van verschillende universiteiten en organisaties presenteren. Vier daarvan zijn verbonden aan de Universiteit Utrecht, namelijk prof. Pierre-Alexandre Balland, prof. Ron Boschma, prof. Koen Frenken and prof. Jan Luiten van Zanden. Ook mogen we Cesar Hidalgo van MIT verwelkomen. De overige keynotesprekers komen van universiteiten, zoals North Carolina en Oxford en andere organisaties, waaronder de Nederlandse EAA.

Publicaties over Economische Complexiteit, Economische Geografie & Innovatie kunnen worden ingezonden voor de workshop. Insturen kan tot 1 juni en op 15 juni krijg je schriftelijke bevestiging.

Het evenement wordt georganiseerd door de staff van Economische Geografie van de Universiteit Utrecht, INET-Young Scholars Initiative, en MIT MediaLab​.

Begindatum en -tijd
2 september 2019 09:00