14 september 2018 van 19:00 tot 22:30

De JAN Pubquiz 2018

JAN Pubquiz 2018

Ook dit jaar organiseert het Jonge Alumni Netwerk (JAN) van de Universiteit Utrecht de JAN Pubquiz: hét evenement aan het begin van het academisch jaar! Op vrijdagavond 14 september kun jij met je team strijden om die felbegeerde Alumnitrofee. Versla jij je mede-alumni en het expert-team, bestaande uit gerenommeerde UU-alumni? Het thema dit jaar is Utrecht. Ben of ken jij iemand die elk feitje van de stad opslaat? Of ben je nieuwsgierig naar alle feiten van Utrecht op een rij? Nodig dan snel je vrienden, kennissen of mede-alumni en meld je aan!

Tijdens de pubquiz speel je in een team van 5 tot 8 personen. Je kunt je met je eigen team aanmelden, maar je kunt je ook solo of als duo aanmelden.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 augustus. Heb je vragen over het inschrijven of over de Pubquiz? Mail deze dan naar jongealumni@uu.nl

Begindatum en -tijd
14 september 2018 19:00