Cyber Security And Military Action: A Threat for the Free and Open Society?

Security in Open Societies

tot

Nu we een nieuw digitaal tijdperk zijn binnengegaan, zien we dat technologie ook tegen ons kan worden gebruikt. Wat is cybersecurity? En hoe verandert cyberwarfare traditionele oorlogsvoering? Onze experts zullen hierover in gesprek gaan! Tijdens het evenement is er de mogelijkheid vragen te stellen de experts en levendige discussies te voeren. Ben je een student en wil je een vraag over cybersecurity voorbereiden voor de experts? Laat het ons weten! Je kunt ons een e-mail sturen naar: SOS@uu.nl

Ons panel bestaat uit dr. Fabio Cristiano, prof. dr. Han Bouwmeester en kolonel dr. Peter Pijpers. Fabio Cristiano is gepromoveerd in Conflict Studies aan de Universiteit Utrecht, Han Bouwmeester is hoogleraar Operationele Militaire Studies aan de Nederlandse Defensie Academie en Peter Pijpers is universitair hoofddocent Cyber Operations aan de Nederlandse Defensie Academie. Prof. dr. Beatrice de Graaf zal het evenement modereren.

Het evenement vindt plaats op 14 februari 2024 van 17.00-18.00 uur. De locatie is de Sweelinckzaal (kamer 005), Drift 21, Utrecht. Na afloop zullen we napraten bij een gratis borrel!

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd