4 april 2017 van 10:00 tot 17:00

Congres: Gedragsproblemen bij kinderen

Alle kinderen zijn weleens brutaal, boos of agressief. Dat is niet erg: het hoort bij kinderen. Als het echter vaak gebeurt, kan er sprake zijn van gedragsproblemen. Hoe kun je weten of er sprake is van gedragsproblemen? En hoe herken je die?

Tijdens het congres ‘Gedragsproblemen bij kinderen’ op 4 april in de Utrechtse Jaarbeurs wordt er uitgebreid stilgestaan bij wat er op dit moment bekend is over gedragsproblemen, welke rol psycho-educatie kan spelen in de begeleiding van ouders, en hoe dit tot effectieve basiszorg kan leiden. Sprekers tijdens het congres zijn onder anderen hoogleraar Ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit Utrecht Bram Orobio de Castro en emeritus hoogleraar Orthopedagogiek Walter Matthys

Meer informatie over het congres is te vinden op de website 11congressen.nl. Daar kunnen geinteresseerden zich ook inschrijven.

Deelname aan het congres is inclusief het zojuist verschenen boek 'Gedragsproblemen bij kinderen' van Walter Matthys en communicatiedeskundige Christine Boersma.

Begindatum en -tijd
4 april 2017 10:00
Einddatum en -tijd
4 april 2017 17:00