Conferentie The First World War in the Middle East: Aftermath and Legacies (call for papers open)

Van tot
De Sheikh ul-Islam verklaart jihad tegen de Geallieerden in 1914, met Ottomaanse vlaggen voor het podium. Bron: Wikimedia

Het In Flanders Field Museum, de Turkey Studies Network in the Low Countries, Power in History: Centre for Political History (Universiteit Antwerpen) en het Hannah Arendt Instituut organiseren de internationale conferentie The First World War in the Middle East Aftermath and Legacies. Vanuit de UU is universitair docent Transimperial history Ozan Ozavci betrokken bij de tijdelijke tentoonstelling For Civilisation: The First World War in the Middle East.

De voertaal van de conferentie is Engels. Meer informatie is daarom beschikbaar in het Engels. Hier vind je ook de call for papers (deadline: 30 maart).

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd