Community Drinks May

tot

Vind je het spannend om iets nieuws of anders te proberen? Vind je het leuk om een eigen inbreng te hebben, eigenaar te zijn van je werk en bij te dragen aan iets dat ertoe doet - of het nu gaat om een persoonlijk project, een gewone taak op je werk of een bedrijfsidee? Je bent niet alleen! Kom en ontmoet gelijkgestemde actievelingen, probleemoplossers, projectplanners, creatievelingen en avonturiers en wissel ideeën, projecten en visies uit met een drankje in de hand.

Bij het UU Centre for Entrepreneurship geloven we in leren door te doen. Wij geloven in het nemen van de eerste stap, ook als je dat wellicht spannend vindt! We geloven in proberen - want hoe kom je er anders achter of iets werkt? En belangrijker nog, we geloven dat je gemotiveerd blijft wanneer je deel uitmaakt van een gemeenschap waarin iedereen dingen probeert en elkaar hierin steunt!

Kom langs en kijk of het iets voor jou is. Onze Community Drinks worden maandelijks gehouden op verschillende locaties.

Goed om te weten: Drankjes zijn voor onze rekening!

Nieuw: Deze maand hebben we een ondernemende gast uitgenodigd op de borrel! Onze gast wordt een week voor de borrel bekendgemaakt. Mis het dus niet en meld je nu aan ;)

Meld je aan voor de borrel

Over onze community

Het UU Centre for Entrepreneurship herbergt een gemeenschap van gelijkgestemde studenten die hun ideeën, interesses en ambities (willen) uitproberen en er actie op ondernemen. Op deze manier zijn ze ondernemend bezig (= iets nieuws creëren dat waarde heeft voor anderen).

Je bent altijd welkom om deel uit te maken van onze community, door naar onze evenementen te komen en/of deel uit te maken van onze WhatsApp-groep!

Verzoek om toegang tot community Whatsapp-groep
Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Grand Café Living (Weg tot de Wetenschap 400)
Entree
Gratis
Aanmelden

Je kunt je aanmelden via dit Community Drinks May Formulier.