Community Drinks January

tot

Ben je nieuwsgierig hoe ondernemers omgaan met de balans tussen werk en privé? Vind je het leuk om iets te creëren en bij te dragen aan iets dat er toe doet - of het nu een persoonlijk project, een reguliere taak of een ondernemend idee is? Je bent niet alleen! Ontmoet gelijkgestemde studenten en meer ervaren ondernemers en wissel ideeën, projecten en visies uit - met een drankje in de hand.

Bij het UU Centre for Entrepreneurship geloven we in leren door te doen. Wij geloven in het nemen van de eerste stap, ook als je dat wellicht spannend vindt! We geloven in proberen - want hoe kom je er anders achter of iets werkt? En belangrijker nog, we geloven dat je gemotiveerd blijft wanneer je deel uitmaakt van een gemeenschap waarin iedereen dingen probeert en elkaar hierin steunt!

Kom langs en kijk of het iets voor jou is. Onze Community Drinks worden maandelijks gehouden op verschillende locaties - deze maand bij en samen met UU's startup incubator, UtrechtInc.

Voorafgaand aan de borrel kun je deelnemen aan een rondleiding door de incubator. Meld je hier apart aan voor de rondleiding.

Meld je aan voor de borrel

Goed om te weten: Drankjes zijn voor onze rekening!

Over onze community

Het UU Centre for Entrepreneurship herbergt een gemeenschap van gelijkgestemde studenten die hun ideeën, interesses en ambities (willen) uitproberen en er actie op ondernemen. Op deze manier zijn ze ondernemend bezig (= iets nieuws creëren dat waarde heeft voor anderen).

Je bent altijd welkom om deel uit te maken van onze community, door naar onze evenementen te komen en/of deel uit te maken van onze WhatsApp-groep!

Verzoek om toegang tot community Whatsapp-groep
Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
UtrechtInc (Padualaan 8)
Entree
Gratis
Aanmelden

Je kunt je aanmelden via dit formulier.