Van tot

CHARM-EU Days: 23 en 24 november 2020

Op 23 en 24 november organiseert CHARM-EU een internationale online conferentie over 'how can the European Universities Initiative contribute to supporting the European Green Deal’. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom, registratie (gratis) is open. Het volledige programma is beschikbaar op de website van CHARM-EU.

Europese Green Deal

In deze eerste editie van de CHARM-EU Days verkennen we de toekomst van het Europese hoger onderwijs en de bijdrage die geleverd kan worden aan de European Green Deal. De CHARM-EU Days bieden een unieke gelegenheid om het potentieel van Europese Universiteiten bij het vormgeven van onze toekomstige duurzame samenleving onder de loep te nemen.

CHARM-EU

De Universiteit Utrecht maakt deel uit van de CHARM-EU alliantie. Deze alliantie van vijf Europese universiteiten heeft als doel transdisciplinair, challenge-based onderwijs aan te bieden. Onderwijs dat mobiel, flexibel en online is. CHARM-EU staat voor Challenge driven, Accessible, Research-based Mobile European University. CHARM-EU gaat in september 2021 van start met een gezamenlijk masterprogramma 'Global challenges for sustainabiliy'.

Kijk voor meer informatie op de website van CHARM-EU of stuur een e-mail naar charm@uu.nl.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd