14 februari 2020 van 20:30 tot 22:30

Cabaretpodium Parnassos: Supertrio Bałdych-Courtois-Telderman

Parnassos cabaretpodium baldych-courtois-telderman

BESTEL KAARTEN

Supertrio Bałdych, Courtois en Telderman transformeert de eeuwenoude, klassieke formatie van viool, cello en piano tot een kolkende muzikale ervaring met een nieuw geluid. Het trio komt met een muzikale voorstelling, waarin de drie musici persoonlijke verhalen afwisselen met eigen composities. Zo leer je de musici in de loop van de voorstelling steeds beter kennen op zowel persoonlijk als muzikaal vlak. Elke avond is uniek, want er is veel ruimte voor improvisatie en inbreng van het publiek.

De Poolse violist Adam Bałdych, cellist Vincent Courtois uit Parijs en Nederlandse pianist Rogier Telderman staan individueel niet alleen bekend om hun onomstreden composities. Ook behoren zij qua improvisatie tot de absolute top van Europa. “Als je deze drie zo inventieve musici zou moeten categoriseren kun je niet onder het woord ‘super’ uit. Een supertrio derhalve”, aldus JazzNu.

Kom kijken naar deze prachtige voorstelling met veel warmte en humor, waarbij je als toeschouwer constant op het puntje van je stoel zit!

Begindatum en -tijd
14 februari 2020 20:30
Einddatum en -tijd
14 februari 2020 22:30
Entree
€15 / €9 (studenten)